søndag den 27. juli 2014

Sommerferie

I går kom vi hjem efter to fantastiske ferieuger i sommervarme Danmark. Igen i år har vejret været eksemplarisk, og dét kombineret med lyse aftener gør efter min mening Danmark til den bedste sommerferiedestination, man kan ønske sig. Selv når vejret ikke altid arter sig, foretrækker jeg, at holde sommerferie i Danmark. Og når så solen bare skinner, vinden er rolig og aftenerne lune, så kan man ikke ønske sig mere.

Den første af vores fælles ferieuger var vi i mine forældres sommerhus...sammen med mine forældre og nogle dage også min bror og hans familie. Det er lidt trangt når vi er der alle sammen...men det gode selskab opvejer den manglende plads. Og det var en skøn uge...med både sol og silende regn.
En eftermiddag tog vi på legepladsen iført regntøj efter en hel dag med regn. Pludselig klarede det op, og da de andre ville hjem, gik Frida og jeg til stranden. Det var en smuk og stille tur. Frida forstår i den grad at leve i nuet og en smuk eftermiddagstur til stranden med hende går lige i hjertet.Morgenhygge med Ipad

De dejligste fætre og kusiner

Kig opSøskende
Den anden uge var vi på strand- og volleyferie i Løkken...mere herom senere...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar