fredag den 8. august 2014

Husker at nyde

De seneste to dage har jeg gjort det...gjort netop nogle af de ting, jeg forleden nævnte, at jeg godt kunne tænke mig at gøre i sensommeren.

I går var vi til madklub med dejlige venner. Hver måned mødes vi med nogle af mine barndomsveninder helt tilbage fra børnehaven og deres mænd og børn. Nogle gange er det kaos...og alligevel hyggeligt. Andre gange er det bare helt specielt hyggeligt. I går var det en af de helt specielle aftener. Vi hyggede, snakkede grillede, legede og afsluttede med bananasplit og skumfiduser over bålet. Børnene var lykkelige og jeg var lykkelig (Ole er vestjyde og praler ikke sådan med sin lykke ;-)).

I dag spiste jeg mine rugklappere i solen...og nød det, selvom jeg havde styrtende travlt. Efter arbejde fræsede jeg hjem, hentede unger og kørte direkte til ismanden, hvor Ole mødtes med os. Kort fra hvor vi bor, ligger der et hyggeligt andelsamfund. Her sælges der hver fredag økologiske grøntsager og den lækreste hjemmelavede italienske is. Det kan godt blive en lidt dyr vane...men økonomiske som vi er, køber vi altid 3/4 liter og spiser alle fire af boksen. Sådan får man noget ud af sine penge!

I aften blev endnu et måltid nydt på terrassen. Og da ungerne var puttet, sad jeg udenfor i sofaen med en kold øl i hånden, mens Ole samlede vores nye kæmpe store gasgrill. Og selvom mørket for længst har lagt sig sidder jeg her endnu! For jeg suger alt det sommer til mig, som jeg kan få. Og jeg har tænkt mig at fortsætte. I morgen skal vi til sommerfest hos min bror...og dér skal det også nok blive sommer...selvom de lover styrtregn det meste af dagen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar