mandag den 18. august 2014

Hverdag og fest

Så er hverdagen for alvor i gang igen efter den dejlige varme sommerferie.

Sidste uge var ret hektisk - både på den gode måde og på den lidt for hektiske måde.

Opstart af skoleåret og den nye reform har været spændende men også lidt presset. Det var skønt at se eleverne igen, og jeg synes, der på vores skole er sat gang i mange nye, gode tiltag. Men hele reformen har efter min mening været lidt forhastet, og det kan mærkes i vores nye hverdag. Men det gælder vist bare om at hænge i, indtil der langsomt kommer styr på mere og mere.

Heldigvis var sidste uge også præget af en del festlige lejligheder.


Ganske tidligt mandag morgen blev vores store pige vækket med sang og gaver...og en glad lille flagholder.Og fødselsdagsbarnet var sandelig også yderst glad :-) Hun blev fejret hele dagen - først i børnehaven og om eftermiddagen af sine to søde bedsteveninder og deres familier. Sidst på eftermiddagen dukkede mormor, morfar, morbror Kristian, kusine Alma og fætter Gustav op.Torsdag var det Oles fødselsdag. Han blev snydt for både gaver og hæderlig fejring på selve dagen. Men en Kajkage blev det dog til.Og fredag eftermiddag blev han taget med bukserne nede, da terrassen pludselig var fyldt med gode naboer, da han kom hjem. Så lidt fejring blev det til. Og den nye grill blev indviet og beundret!Lørdag var huset igen fyldt med dejlige mennesker, gaver, godter og fødselsdagssang :-)

Og for lige at toppe festlighederne var Frida fredag eftermiddag til den ene bedstevenindes fødselsdag og søndag eftermiddag var vi alle til den anden bedstevenindes fødselsdag.

Nu trænger vi vist alle til en helt almindelig hverdagsuge med sofatid, højtlæsning og ro. Og måske en maskinefuld vasketøj i ny og næ!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar