søndag den 31. august 2014

Sovehjerte


Inden vi fik børn var jeg overbevist om, at mine børn naturligvis ville være gode til at sove. Men jeg skulle blive klogere, skulle jeg!

Faktisk sagde jeg, at sovehjertet var det eneste, jeg virkelig ønskede de skulle arve fra mig fremfor Ole. Men mit ønske gik desværre ikke helt i opfyldelse. Og natteroderi har været en del af vores liv siden Frida kom til verden. Kort før Alberts fødsels begyndte Frida at være nem at putte og sove igennem. Og nu sover hun som en drøm. Men Albert er, selvom han har passeret sin 2-års fødselsdag, stadig en drønnert til at blive puttet og vågner flere gange hver nat.

Forleden aften lå Frida i sin seng og sagde: "Albert, selvom man ikke føler man er træt, kan man bare ligge i sin seng og kigge lidt. Og så kan man lukke øjnene, og så falder man i søvn." Så simpelt er det...men det er som om han ikke helt hørte efter.

For en uge siden begyndte Ole (for ja, det er uden tvivl ham, der har trukket det hårde nattelæs med Albert) at køre hårdt på med projekt "Albert skal sove i sin egen seng hele natten". Og det har været nogle hårde nætter for de to drenge...men det er blevet bedre. Rent faktisk slog den lille mand personlig rekord i dag. Han sov i sin egen seng (hjemme hos mormor og morfar) hele natten helt ind til kl. 7.30!! Det er aldrig sket før. De få gange han har sovet hele natten, er den (altså natten) sluttet kl. 4.30-5.00-tiden. Men hvem ved...måske vender det nu!? Jeg krydser i hvert fald - som så mange gange før - fingre for det.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar