onsdag den 6. august 2014

Var det det?


Sommerferien er slut, og hverdagen har så småt indfundet sig igen her på matriklen. Hver gang en sommerferie slutter kommer jeg i en helt bestemt stemning. Ikke en trist stemning, men alligevel lidt vemodig.

Det er ikke fordi, jeg ikke holder af hverdagen. Og jeg elsker egentlig også sensommeren. Men jeg rammes alligevel af sådan en "Var det det?"-følelse. Er roen, varmen, hyggen, duftene, tiden, isene, solnedgangene, havet - kort sagt sommeren - allerede forbi? Jeg håber det ikke. Jeg håber, at sensommeren bliver lige så lun og solfyldt, som sommeren har været. Så jeg får rig mulighed for, at trække nogle af de bedste ting ved ferien med ind i hverdagen. Fx vil jeg gerne:

 • Slikke solens stråler i mine middagspauser.
 • Hente mine unger på cykel, så vi kan se på grise, geder og høns på vej hjem - og spise en italiensk is i Andelssamfundet.
 • Ligge i hængekøjen og læse eller knokle i haven til mørket falder på.
 • Køre til stranden for at få en eftermiddagsdukkert med mine unger.
 • Grille og spise lækker mad på terrassen.
...for bare at nævne noget af alt det, jeg allerede savner efter et par dage med lavere temperaturer, regnbyger og arbejde.

2 kommentarer:

 1. Puhaaa, kan virkelig genkende følelsen! Jeg tror helt bestemt det bliver indian summer i år!! (..please, please, please)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja...selvom vejret bare bliver mere og mere efterårsagtigt, håber jeg stadig på lidt mere sol og varme. Vil så nødig snydes for sensommeren...elsker den der måde, det både kan være varmt og køligt på samme tid. Og der er så mange blomster i haven, der fortjener lidt mere tid med varme:-)

   Slet