søndag den 24. august 2014

Weekend

Denne weekend har været en af de gode. Vi havde overvejet at tage i sommerhuset, men valgte at blive hjemme. Og selvom sommerhuset altid er hyggeligt og tempoet med sikkerhed kommer ned, når vi er deroppe, var det et meget godt valg denne gang.

Lørdag fik vi ordnet nogle ting i byen...bl.a. et smut i Ikea for at købe madras til Fridas nye seng. Imens var ungerne hos mine forældre, hvor også Gustav og Alma var. Imens vi var afsted trodsede de regnen og tog til vandet for at flyve med drage og fange krabber. Her mødtes vi med dem netop som solen igen brød igennem. Så smukt og hyggeligt.

I dag har vi ordnet en masse herhjemme. Bl.a. er Fridas nye seng blevet samlet, så Albert nu sover i Fridas gamle og Frida har fået en der er lidt længere. Over deres senge er blevet hængt to nye fotocollager med instabilleder (som de selv har valgt) og læselamper. Albert har fået min gamle Anders And lampe. Frida var angst for den, da hun havde hans alder...men Albert var begejstret. Jeg måtte dog hive stikket ud, da han skulle sove - det var lidt for fristende at ligge og tænde og slukke for lyset.

Jeg har også fået hængt lidt billeder op i vores badeværelse. Og så har jeg lavet marmelade. Ole købte en ordentlig flæskesteg på tilbud, så måtte rydde op i fryseren for at få plads.

Da Ole overtog putningen af Albert...der var HELT oppe at køre over sin nye seng, gik jeg i haven. Og ih hvor jeg elsker  at tilbringe aftenerne der. Mørket måtte tvinge mig ind. Jeg kunne have fortsat...og der er rigeligt at tage fat på. Fik dog klippet visne blomster af sommerfuglebuskene. Jeg synes det er en meget fin busk, men synes at de visne blomster skæmmer de nye. Så de bliver løbende klippet af. Og hvis vejrudsigten holder, og der kommer lidt varme igen, så tror jeg vi når at få endnu en flot blomstring på buskene. Der sidder i hvert fald mange små blomster på spring.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar