søndag den 21. september 2014

Sommerferieminder

For snart længe siden skrev jeg, at jeg inden længe ville lægge billeder fra vores sommerferie i Løkken på bloggen. Der gik lidt længere tid end forventet, men her kommer vores sommerferie part II i billeder.

Hvert år holder vi en uge af vores ferie i Løkken sammen med en stor flok gode volleyvenner fra Lyseng. Det er en tradition, der startede for ca. 20 år siden. Og én familie har været med lige siden begyndelsen. I år var vi omkring 30 voksne og lige så mange børn afsted. Vi bor i sommerhuse i det samme område mellem Løkken og Lønstrup. Og hver dag mødes vi til beachvolley, strand, badning og hygge på stranden. Nogle aftener i løbet af ugen mødes vi desuden til "Dagens øl", der er mændenes ølsmagningskonkurrence.

Børnene elsker det, og vi elsker det!

For fjerde år i træk (siden vi fik børn) var vejret været eksemplarisk. Solen skinnede fra en skyfri himmel alle dage og vinden var kun svag. Flere dage oversteg temperaturen 30 grader og vi spiste alle måltider udendørs. Nu, hvor vi skriver september i kalenderen kunne jeg ikke drømme om at beklage migover for høje temperaturer. Men lad mig bare sige, at 25 grader passer fint til min indre termostat.

Nogle af os måtte trække ind i skyggen

Guitarspil på terrassen...et hit i den lille mands øjne
Årets dille  - elastikarmbånd. Pigerne brugte mange timer i traileren under parasollen.
Dagens øl


Varme graderEndnu varmere grader
Lidt skønt når en sky i ny og næ gik foran solen

Fællessang - en tur ned af memorylane. Der blev sunget sange, der er skrevet til flere pars brylupper. 

Når varmen og sandet blev for meget for Albert, søgte han ind foran skærmen i bilen.
Vores sommerferie havde også en part III. Vi får se, hvornår jeg får tid til at vise feriebilleder fra den tur :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar