mandag den 15. december 2014

Julestemning?

Julestemning...hvad er julestemning egentlig, og hvordan kommer man i den!? Det er umuligt for mig at svare på det første...man ved det bare når den er der. For mit vedkommende mærker jeg den altid tydeligst i midten af november...jeg aner ikke hvorfor. Og nu hvor vi er midt i december, jeg er omringet at fin pynt og dekorationer, laver julelækkerier, går til julehygge, julefrokoster osv., mærker jeg den stort set ikke. Det er ikke fordi jeg ikke værdsætter og sætter pris på alle lækkerierne og hyggen, men jeg mærke bare ikke julestemningen.

Måske den indfinder sig på rette sted, når ferien kommer om en uge...eller måske når alle julegaver er klaret!? Det håber jeg.

Og hvad julegaverne angår, så presser de mig altså en smule i år...sådan plejer det ellers ikke at være. For jeg elsker at købe og give gaver. Men Frida ønsker sig brændende den samme dukke fra Frost, som alle andre piger i dette land tilsyneladende gør. Hvilket betyder, at den er udsolgt alle vegne. Oles og min brors gave har jeg klaret over nettet i dag...ikke ligefrem en shoppingform, der bringer julehumøret frem. Og de to veninder jeg er på gave med ønsker sig noget så håbløst som hhv. en paraply og et par billige solbriller!! Må vist se om jeg kan finde et hul i kalenderen, hvor de sidste gaver kan komme i hus, så juleroen kan få lov til at sænke sig.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar