tirsdag den 30. juni 2015

Sommer!

Det er noget nær perfekt timing at sommervejret rammer Danmark netop den dag min ferie starter.

For første gang i år er der vejr til at nyde aftensolen på terrassen...i shorts og t-shirt. Jeg har fundet terrassesofaen, byttet lydbogen (jeg plejer at høre til og fra arbejde) ud med en papirudgave og smækket benene op. Og her har jeg i sinde at blive siddende til solen går ned.

Jeg har efterladt alle bøger, papirer osv. på jobbet og er bare SÅ klar til at holde 4,5 uges ferie. Alt er afsluttet eller sat på pause. Og jeg har ikke i sinde at tænke på arbejde...overhovedet...de næste uger. Førhen kunne jeg godt trække arbejdet med et stykke ind i ferien og starte motorerne op igen den sidste uges tid inden ferien sluttede. Men det har lockouten og den heraf følgende ændrede arbejdstidsaftale sat en stopper for...intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Vores ferieplaner er aldeles skønne. De byder på alenetid (med børnene i sommerhus hos mormor og morfar), dage herhjemme hvor haven forhåbentlig skal nydes til fulde, uger i det ene og derefter det andet sommerhus og til sidste nogle dage hos farmor og farfar Ringkøbing. Nogenlunde en ferieplan, der ser ud som den plejer...lige som jeg aller helst vil have det! Jeg glæder mig ♡

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar