onsdag den 8. juli 2015

Langtidsbagte cherrytomater


I fredags købte jeg 2 kg cherrytomater på tilbud. Af dem blev der to lækre glas langtidsbagte cherrytomater, som bl.a. blev brugt i en simpel men lækker salat til Alberts fødselsdag. Se mere her.

Tomaterne er lette at lave - men man skal sætte god tid af til projektet, da de skal være i ovnen i 4-5 timer. Jeg gjorde følgende:


  • Skyl og halver tomaterne.
  • Bland en god olivenolie, frisk rosmarin, frisk timian, presset hvidløg, flagesalt og lidt sukker i en skål.
  • Vend tomaterne i krydderolien.
  • Fordel tomaterne på 1-2 bageplader.
  • Bag i ovnen ved 100 grader i 4-5 timer.
  • Når tomaterne er afkølet hældes de på glad og dækkes med god olivenolie.
  • Opbevares på køl - hvis de ikke bliver spist med det samme :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar