mandag den 23. november 2015

Jeg kan godt vænne mig til det her...


I omkring to uger har Bolig Livs julenummer ligget uåbnet på mit sofabord. Jeg har nemlig gemt det til en helt særlig stund...og denne stund er nu kommet. Ingredienserne i denne stund er: Bolig Livs julenummer, barsel, tid, frokost, kaffe, sne og solskin. Og jeg er overbevist om, at disse ingredienser fører til en spirende julestemning, ro i mit sind og en spirende kreativ drift. Jeg elsker Bolig Liv...men udover at give mig en rolig pause, inspirerer bladene mig også altid til at komme i gang. Enten med almindelig oprydning...så mit hjem kan blive lige så lækkert som dem i bladet. Eller med et kreaprojekt eller to.

Jeg ved at en af artiklerne i dette blad handler om adventskranse. Og når Ole kommer hjem med bilen, vil jeg tage ungerne med i Plantorama for at købe ind til årets krans.

I formiddag har jeg været i gang med årets juleønskelister. Og som noget nyt har jeg prøvet appen Ønskeskyen fra Post Danmark. Jeg er en af dem, der altid finder på nye ønsker mens jeg er på farten...men glemmer dem igen inden jeg får skrevet dem ned. Og ligesådan med børnenes ønsker. Jeg synes det virker rigtig smart med Ønskeskyen. Den er brugervenlig og nem at anvende, og hvis delefunktionen fungerer, tror jeg, det bliver en god løsning for mig.

Jeg har også brugt formiddagen i haven og på en lille gåtur i det smukke vejr. Jeg har været ret bekymret for Fridas lille kanin i årets - og for kaninen, livets - første sne og frostvejr. Men nu har den frisk savsmuld, halm, hø, vand og mad. Og der er blevet skærmet af, så der ikke - igen - kan komme så meget sne ind i dens bur. Den ser ud til at have det meget godt og hopper glad rundt i snebunkerne!

Det her barsel...det har jeg vist allerede vænnet mig til. Jeg føler mig heldig og priviligeret...og nyder hvert et øjeblik.

Og nu vil jeg så nyde Bolig Liv og min kaffe inden huset lige skal have en omgang oprydning inden de andre kommer hjem.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar