onsdag den 9. december 2015

Barselsdilemmaer


Efter et par helt fantastisk hyggelige fridage med ungerne, ligner vores hus en slagmark. Vi har fokuseret på hygge, sjov, kreativ fordybelse osv....og oprydningsmutti her har ikke kunnet følge med.

Der er mange ting, der trænger til at blive gjort, fx oprydning og rengøring...plus alle ekstratingene på min to-do-liste. Og så er der mange ting, jeg har lyst til at gøre, fx tilplante krukke til hoveddøren, hænge julelys op udenfor, lave juledekoration, hænge lidt mere julepynt op og lave meget mere lækker julekonfekt.

Samtidig har jeg i dag været til tjek hos lægen. Babyen tager tilsyneladende fint på. Men lægen synes, at hun kan se på min begrænsede vægtstigning, at jeg ikke hviler mig nok. Hmm...og jeg må nok give hende ret.

Jeg er virkelig ikke særlig god til at disponere min tid. Jeg knokler løs...eller 'nusser rundt' er måske en bedre betegnelse, for alt går altså lidt langsomt....indtil min krop sidst på eftermiddagen siger stop og forlanger en pause ved at give mig plukveer og iskiassmerter. Og netop om eftermiddagen kommer Ole træt hjem fra arbejde, og ungerne kommer hjem fra børnehave, og har fortjent lidt ekstra opmærksomhed.  Dér burde jeg være udhvilet og frisk til børn og madlavning.

Dét er barslens dilemmaer...og jeg må altså prøve at se, om jeg ikke kan løse dem lidt bedre!!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar