onsdag den 16. december 2015

Om at acceptere

Mit selvbillede stemmer ikke altid helt overens med virkeligheden! I mit hoved er jeg stærk - både psykisk og fysisk. Jeg er sund og rask og har energi, overskud og et positivt drive. I virkelighedens verden har jeg lige støvsuget hytten, og er nu sendt til tælling med en krop, der kvitterer med åndenød, plukveer og iskiassmerter!!

I mit hoved havde jeg planer om at følge støvsugningen op med rengøring af badeværelserne. Og i morges tænkte jeg også, at jeg i dag ville nå at få sorteret og vasket noget babytøj. Og måske også taget fat på en meget tiltrængt oprydning på børnenes legeværelse.

Men, men, men...her sidder jeg og må endnu engang konstatere, at jeg ikke kan alt det, jeg gerne vil. Og jeg øver mig i at acceptere det. Jeg øver mig virkelig i, at sige 'pyt' til alt det jeg ikke når...måske når jeg noget af det i morgen...måske. Og hey...jeg har faktisk nået noget i dag: huset er ryddet op - altså bortset fra børneværelset - og gulvet er rent - altså bortset fra det skidt, der sidder fast og ikke lige kan suges op med en støvsuger. Det står nybagte boller på komfuret og jeg har fået et laaangt og dejligt bad. Jeg har læst flere kapitler i min bog og opdaget nye og interessante blogs.

Og nu har jeg brygget en kop god kaffe og skåret mig et stykke møg lækkert Rocky Road med dumle, peanuts og skumfidus. Og skal nu træffe et svært valg: skal jeg strikke lidt, læse Bolig Liv (jeg mangler stadig 1½ magasin med juletema) eller læse lidt mere i min bog indtil Ole og ungerne kommer hjem!? Vælge vælge vælge! Uanset hvad, så vælger jeg lige at nyde det...NYDE at sidde lige her, lige nu og slappe af!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar