mandag den 29. februar 2016

Februar

Februar er fløjet afsted...og jeg har suget alt det ud af den jeg kunne. På trods af mørke, kulde og syge børn, synes jeg, det har været en dejlig måned fyldt med glæde og kærlighed. Der har været ro på og gang i den på en og samme tid. Vi har hygget med os selv og vores lille nye familiemedlem...og med masser af gode venner og familie, der har været på barselsbesøg. De to store har været på miniferie hos farmor og farfar for første gang. Og to søndage i træk har vi brugt i Egå med min familie.

Og hey NU starter foråret...dagene er blevet mærkbart længere, solen varmer, og vi har brugt det meste af weekenden i haven.

Aksel har for første gang taget nogle gode lure I barnevognen mens de to andre har leget med nabobørnene eller hjulpet os med havearbejdet. Ole har kørt læssevis af overskudsjord fra drivhusprojektet på lossepladsen, og jeg har bl.a. fået lavet en fin høj med tunnel i kaninburet. Det har været fedt at knokle i haven, få røde kinder af det fysiske arbejde og den lune forårssol. Og så afsluttede vi weekenden med snobrød, kaffe og hygge på naboens terrasse. Så er foråret skudt i gang...jeg er fan...og SÅ klar til meget mere af den slags.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar