tirsdag den 22. marts 2016

Påskeferie

Påskeferien er i fuld gang - og vi stornyder den.

Vi startede ugen med et par fantastiske dage i sommerhus. Årets første tur i sommerhus er altid noget helt særligt. Det er som om jeg ser det hele lidt mere efter vintermånedernes adskillelse. Og jeg sugede det hele til mig - duften af skov, hav og 'sommerhus', lyden af fuglekvider, brændeovn og vinden i trækronerne og synet af små grønne anemonespirer i skovbunden, solnedgangen over Limfjorden og mine ungers leg ved strandkanten.

Vi hyggede os med besøg på den nærliggende 'gård' med legeplads, høns og ponyer. Tur til fjorden, hvor der blev samlet muslingeskaller og kastet sten i vandet. Stor 2 x 60 års fødselsdagsfest for min tante og morbror, hvor ungerne blev puttet i en sovepose i hjørnet af festlokalet, ligesom vi gjorde det, da vi var børn. Binding af fine påskekranse af birkegrene, nødder og vintergækker samlet i skovkanten. Strikketøj. Kaffe. Bøger. Og meget mere.

Nu er vi hjemme igen. Ole knokler løs på forårets store projekt - drivhuset. Jeg prøver at balancere mellem børnene og haven. Jeg drømmer om børn der leger i haven og sover i barnevognen mens jeg ordner krukker og klipper stauder ned. Men virkeligheden har været lidt en anden. Albert har været sløj og Frida vældig træt efter sin første sovedate med en veninde. Så de har så absolut været mest til indehygge og Ipad. Jeg har forsøgt at lokke dem til andre aktiviteter, men det er gang på gang endt i tårer, og jeg har givet op og givet lov til at slappe foran skærmen. Jeg burde måske bare have slappet af lige der sammen med dem...men jeg bliver simpelthen rastløs. Så lidt har jeg fået lavet hist og her. Jeg håber i morgen bliver bedre. Jeg tror Albert er helt rask nu og efter en god nats søvn til dem begge (ja os alle...krydser fingre) håber jeg energiniveauet er lidt højere, så der kan komme gang i noget god leg - og havearbejde - i den dejlige forårssol😉

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar